Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спортист Своге ще играе бараж за класиране в елита

0
Спортист Своге
Снимка: Официална страница на Спортист Своге

Спортист се класира на баража за влизане в Първа лига срещу 14-ия в крайното класиране. „Шоколадите“ спечелиха домакинството си на Добруджа с 1:0 и така запазиха петото място. Пред себе си имат два дублиращи отбора, които по регламент не могат да влязат в елита.

След почивката Ибрям Ибрям направи дузпа, която Илиян Русинов вкара за 1:0. След това се стигна до няколко сериозни пропуска на нападателя Георги Николов, заради които Добруджа се отърва от по-сериозно поражение.

В другите мачове Дунав и Марица стъпиха накриво. Дунав и Спартак  не си отбелязаха в Плевен.  Марица допусна трета поредна загуба, този път от спасилия се Струмска слава (1:3).

Припомняме, че отборите на ЦСКА 1948 II и Лудогорец II остават във Втора лига.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.