Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sportingwin изчисли: Италия отива на Европейско първенство

0
Италия - Малта
Снимка: БТА / BTA

Украйна и Италия се изправят в своеобразен плейоф за класиране на Европейското първенство по футбол. Първенството на Стари континент ще се проведе в Германия след точно 8 месеца.

Двата отбора са с равен брой точки преди срещата помежду си – по 13, а този сблъсък е последен. Букмейкърът Спортингуин дава доста по-голям шанс на еврошампиона Италия за класиране, оценявайки успех на „адзурите“ на 1.83. Равенството се оценява на 3.58, а победа за украинците, домакинстващи в германския град Леверкузен е 4.20. 

Срещата е в понеделник вечер, 20 ноември. Дори и равен устройва Италия на Лучано Спалети да окупира втората позиция в групата, но едва ли някой на Апенините желае инфарктни минути.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.