ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sportingwin: Интер ще схруска Атлетико Мадрид на „Меаца“

0
Интер
Снимка: БТА

Втората седмица от елиминациите в Шампионска лига е вече тук. В един от мачовете във вторник се срещат два от най-солидните тимове в Европа – Интер и Атлеткио Мадрид. От 22:00 часа на „Джузепе Меаца“ „нерадзурите“ приемат „лос рохибланкос“, а срещата ще се дава в ефира на Макс Спорт.

Миланският колос прави много, много силен сезон и е убедителен водач в Серия А, както и актуален финалист в ШЛ. Букмейкърът Sportingwin вижда „Змията“ като пълен фаворит на 1.79 коефициент. Успех за гостите от Мадрид е 5.20. Равенство между италианците и испанците се оценява от оператора на 3.56.

Двубоят противопоставя и двама от най-добрите треньори Симоне Индзаги и Диего Симеоне. Самите те изразиха вълнение от срещата помежду си, която обещава да е истинска шахматна партия с основни фигури като Лаутаро Мартинес, Антоан Гризман, Хакан Чалханоглу, Маркос Йоренте и други.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.