ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спортингуин: Интер е тежък фаворит за Купата срещу Болоня

0
Интер - Фрозиноне
Снимка: БТА / BTA

Фаворитът за титлата в Италия Интер посреща Болоня на „Джузепе Меаца“ в осминафинален сблъсък от турнира за Купата на Италия. Срещата е в сряда вечер, 20 декември, от 22:00 часа.

Както в шампионата, така и за купата „нерадзурите“ изглеждат класа над съперниците си на Ботуша. Точно затова букмейкърът Спортингуин дава 1.44 за успех на Симоне Индзаги и компания. Болоня е изненадата на сезона в Серия А и не бива да бъде подценяван, за което букмейкърът дава ставка 5.60. Равенство и продължения в този мач за купата между „Змията“ и „рособлу“ са оценени на точно 4 коефициент.

През този сезон Интер и Болоня вече се срещнаха веднъж и то точно за шампионат. Там срещата завърши при равен резултат 2:2, като отново се игра в Милано. Играчите на Тиаго Мота изобщо не са за подценяване и всеки, помислил, че Интер би минал лесно през болонци, навярно бърка.

*Коефициентите се променят!

 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.