ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sportingwin: Динамо Загреб няма да прости на АЕК Атина у дома

0
Динамо Загреб
LAP.bg

Динамо Загреб приема АЕК Атина в първи двубой от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. За разлика от останалите мачове във вторни вечер, този между „модрите“ и „двуглавите орли“ не е реванш заради фенските ексцесии, при които загина привърженик.

Двубоят на стадион „Максимир“ в Загреб стартира в 21:00 часа. Букмейкърът Sportingwin отчита домакинското предимство на хърватите и дава 2.11 за 1-ца. Успех за гостите от Гърция е оценен на 3.53, докато равенството е 3.25. Може да се възползвате и от спортинуин бонус, за да заложите на този вълнуващ двубой.

Със сигурност сблъсъкът ще е много напрегнат заради боевете преди седмица в Атина, в които участие взеха и ултраси на Панатинайкос. 29-годишен фен на АЕК загина, а се очаква над 100 от крайните фенове на Динамо да получат присъди.

Реваншът е на 19 август в гръцката столица Атина.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.