ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sportingwin дава предимство на Левски срещу Ботев Пловдив

0
Левски
Снимка: lap.bg

Ботев Пловдив приема Левски на новия си „Христо Ботев“. Двубоят е в събота и на практика „сините“ ще станат първия гостуващ отбор, стъпвал два пъти на „Колежа“.

„Канарчетата“ започнаха сезона с дерби на Пловдив, в което четвърт час ги раздели от триумф. Букмейкърът Спортингуин обаче не вижда техен успех на 22 юли, давайки коефициент 3.88 за 1-ца. Победа на Левски в Пловдив се оценява на 2.12, докато равенството се котира на 3.31. Може да се възползвате и от sportingwin mobile и да заложите на безспорно най-интересния мач от кръга в родното първенство.

След първия кръг определено напрежението е у столичния гранд, който загуби с 1:2 от ЦСКА 1948 у дома. Сега пред новия наставник Николай Костов се открива шанс да върне усмивките на „сините“ фенове със значима победа под тепетата.

Почти същото важи и за Станислав Генчев, който ще иска да се докаже срещу тима, чиито цветове защитава като играч. Специалистът изрази огромно съжаление, че „жълто-черните“ изпуснаха победата над Локомотив.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.