Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sportingwin: Берое приключва турбулентната година с победа

0
ЦСКА 1948 - Берое
Снимка: LAP.bg

Берое и Етър закриват есенния дял в българския клубен футбол, ако не броим отложения мач между ЦСКА 1948 и Арда. Заралии и велиотърновци се срещат в понеделник, 11 декември, от 17:30 часа на стадион „Берое“.

Старозагорци се представят никак не лошо под ръководството на Хосе Луис Ачиари и именно с легендата на Мурсия записаха изненадваща победа над Левски. Букмейкърът Спортингуин смята, че у дома „зелено-белите“ отново ще победят на 1.80 коефициент. Ставката за „болярите“, които са и на последно място в класирането, е 4.90. Равенство под Аязмото е 3.72. Може да грабнете sportingwin bonus, преди да заложите на този финален щрих от родната футболна действителност.

Към момента Берое е на девето място с 24 събрани точки, докато „виолетовите“ имат едва 8. И двата тима извършиха треньорски рокади от началото на сезона, но за разлика от старозагорци, ситуацията при Етър не се промени особено.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.