Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спортинг Уин дава предимство на Арда във Велико Търново

0
Арда
Снимка: lap.bg

Последният в класирането на родния елит Етър приема борещия се за топ 6 Арда. Срещата между „болярите“ и „сините“ от Кърджали е във вторник, 2 април, от 17:00 часа и по традиция ще бъде излъчена в каналите на „Диема Спорт“.

И двата тима отчаяно се нуждаят от точки в преследването на целите си. Sporting Win все пак дава предимство на по-високо класирания Арда, давайки 1.91 за успех. Коефициентът за „виолетовите“ от старопрестолния град е 4.40. Равенство между двата отбора на „Ивайло“ се равнява на 3.56. Може да играете и в спортингуин мобиле, ако не разполагате с компютър или не харесвате десктоп версиите на бетинг компаниите.

Етър изглежда доста далеч от спасението и с всяка следваща загуба се приближава до завръщане във Втора лига. Арда също не може да се похвали с добра форма, дори под ръководството на Николай Киров. Кърджалийци са само на точка от шестия ЦСКА 1948, когото ще опитат да изместят.

*Коефициентите се променят!


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.