Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спортинг изхвърли Арсенал след дузпи

0
Турнир
Снимка: Twitter

Отборът на Спортинг Лисабон стана последният тим, който се класира за четвъртфиналите. Португалците изхвърлиха Арсенал след дузпи за огромна радост на своите фенове на реванша на „Емирайтс“ в Лондон. Втората среща между двата тима завърши 1:1 след редовното време и продълженията, но при дузпите португалците бяха безгрешни, а Габриел Мартинели направи единствения пропуск от бялата точка за „топчиите“.

Преди това Гранит Джака бе открил резултата в 19-та минута, а Педро Гонсалвеш – Поте изравни с фантастично изпълнение в 62-рата минута.

Микел Артета даде почивка на някои титуляри на Ареснал и отборът игра под нивото и чак в продълженията създаде няколко положения, като Леонардо Тросар уцели гредата от отлична позиция. Спортинг пък се представи силно и заслужено ликува с 5:3 при дузпите и общ резултат 8:6.



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.