Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спонсор може да „изгрее“ в името на стадиона на Ботев Пловдив

0

Ръководството на Ботев Пловдив обмисля да направи промяна на името на стадиона си след завършването на строежа. „Жълто-черните“ търсят евентуален рекламодател, който би искал да си плати, за да прибавят името му към това на стадиона.

По подобен модел е и столичният гранд Левски, който сключи споразумение с мобилния оператор Vivacom и кръсти стадиона си „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Така Ботев иска да подпомогне бюджета си. Именно затова са били разговорите с представителя на АЕК Атина – търговският директор на клуба Никос Караузас, пише „Тема Спорт“.

Както е известно, отскоро гръцкият клуб се премести на новия си стадион. „Фокусът на разговора не подмина и медийната кампания по време и след церемония по откриването, както и финализирането на първата по рода си спонсорска сделка в Гърция, засягаща преименуването на стадиона на АЕК на OPAP Arena“, написаха от Ботев на сайта си, с което загатнаха за евентуалните си намерения.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.