ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Специя въвлича Петко Христов в размяна

0
Петко Христов
Източник: Официален сайт на Специя

Италианският Специя планира да въвлече българския централен бранител Петко Христов в размяна. Тя ще е заедно с исландския нападател Микаел Егил Елертсон. Двамата ще отидат във Венеция, а оттам в Лигурия ще пристигне полския бранител Пжемислав Висниевски.

Освен това „белите“ предлагат и трансферна сума на клуба от Серия B. Според източниците на Апенините двата клуба почти са стигнали до съгласие за сделката.

Специя държи да подсили защитата си, след като направи най-скъпия изходящ трансфер в историята си, продавайки полския защитник Якуб Кивиор на лидера във Висшата лига Арсенал. Сумата за поляка е близо 25 млн.евро.

Христов има 9 мача за Специя през сезона, но само в 4 от тях е започвал като титуляр. Той започна от първата минута в последния кръг срещу Рома, като изигра 45 минути.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.