Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Специални кадри: Триумфът на Левски в Кърджали отблизо

0
Левски
levski.bg

Отборът на Левски успя да запише трета поредна шампионатна победа през уикенда, след като надигра категорично тима на Арда с 0:3 като гост в Кърджали.

„Сините“ не оставиха никакви шансове на домакина и се добраха да победата след попадения на Роналдо, Рикардиньо и Ивелин Попов, който бе избран за Играч на мача.

Левски се радваше и на солидна подкрепа по трибуните, която през целия мач не спря да подкрепя отбора на Станимир Стоилов.

От Левски публикуваха специално видео от мача отблизо, което показва 3-те гола на отбора, както и невероятната атмосфера на стадиона. Гледайте във видеото:

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.