Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спас Делев измъкна плах Лудогорец в Пазарджик (ВИДЕО)

0
Лудогорец
Снимка: Сайт на Лудогорец

Действащият шампион на България Лудогорец постигна трудна победа срещу Хебър (Пазарджик) с 1:3 като гост в мач от 24-ия кръг на Първа лига. Спас Делев донесе трите точки на „орлите“, отбелязвайки и двата гола в срещата.

След само седем минути игра Лудогорец прати топката в мрежата на Хебър след пас на Кирил Десподов към Игор Тиаго, който се разписа. Голът обаче бе отменен заради засада след продължителна проверка на ВАР.

В средата на първата част гостите от Разград все пак излязоха напред в резултата. След атака през десния фланг топката стигна до наказателното поле на Хебър, където Десподов намери Якуб Пьотровски, а той продължи към Делев, който вкара.

В самия край на първото полувреме Хебър изравни резултата. Арсенио Валпорт бе изведен зад отбраната на Лудогорец, за да надбяга персоналния си пазач и да излезе очи в очи с вратаря Серджио Падт и да го преодолее.

В 70-ата минута Лудогорец успя да си върне преднината в резултата. Спас Делев успя да стигне до центриране в наказателното поле и да засече глава, за да прати топката във вратата на Хебър.

До края на мача домакините опитаха да потърсят изравнителен гол, но без успех. Вместо това Лудогорец успя да стигне и до трети гол, реализиран от Игор Тиаго в добавеното време на мача.

С победата Лудогорец се доближи на само една точка от лидера ЦСКА, който по-късно посреща Спартак Варна. Хебър пък остава на предпоследното 15-о място.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.