ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак (Вн) чака португалец, Херо не пуска Здравко Димитров

0
Спартак Варна
Снимки: БТА

Димитър Димитров направи успешен неофициален дебют като треньор на варненския Спартак, след като неговият тим победи Локомотив Горна Оряховица с 2:1 в първата си зимна контрола на стадион „Локомотив“ във Варна. Божидар Васев изведе домакините напред в 24-тата минута, а Димитър Костадинов изравни в 42-рата. Победата на „соколите“ донесе новото попълнение Андриан Димитров, който бе точен с глава в 84-тата минута след центриране от левия фланг на Виктор Митев.


След проверката Херо говори за селекцията и обясни какво се случва със Здравко Димитров, който е спряган за турски клуб.


Очакваме другата седмица двама. Имаме подписан договор с португалец, който има визови проблеми, а друг играч ще дойде на проби. Отборът ни още не е сглобен, тъй като търсим външен нападател, полузащитник, човек зад нападателя и краен защитник. Ако тези четиримата дойдат, селекцията в общи линии приключва. Няма нищо официално до този момент за Здравко Димитров. Не мога да го пусна, тъй като имаме крещяща нужда от играчи и докато не намерим, не мога да го пусна, коментира Херо.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.