ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак Варна си намери нов партньор

0
Спартак Варна
Снимка: lap.bg

Отборът на Спартак Варна вече има нов партньор. Клубът и верига спортни магазини „Sport Depot“ обявиха началото на своето бъдещо партньорство. Договорът за три години и бе подписан от изпълнителния директор на „соколите“ Тодор Стойков и шеф на веригата Николай Цонов.

„Настоящият контракт е поредната стъпка в дългосрочното развитие на клуба ни. За нас е огромно удоволствие, че през следващите три години ще имаме доказал се и сигурен партньор“, каза Стойков.

Успоредно с това той и спортния директор на „соколите“ Енгибар Енгибаров работят по назначението на нов треньор, като на този етап има четири варианта. Става въпрос за български специалисти. Който и от тях да бъде избран, ще има само една цел – да върне отбора при майсторите през май следващата година.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.