Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Спартак Варна пренаписа историята си

0
Спартак Варна
Снимка: spartakvarna.bg

С привличането на последните си две попълнения от пловдивския Локомотив варненският Спартак направи нещо историческо в своята близо 105-годишна история.

За първи път в професионалния футбол „соколите“ привличат толкова много нови играчи на полусезон – цели 12, и за първи път в отбора си ще имат такъв голям брой чужденци в един полусезон – също 12.

Легионерите са привлечените през зимната пауза вратар Кристиано Фигейредо, защитници Бен Карамоко, Нейтън Олдър, Александър Белоусов и Луан да Силва, халфове Роберто Хименес, Лерой Жак-Микелс и Евандро Коста и нападател Жуао Марио, както и Ивей Ромееш, Родни Антуи и Денис Баланюк, които бяха в тима и през есента.

Останалите три зимни попълнения са българи – универсалния Александър Цветков, полузащитника Иван Йорданов и нападателя Андриан Димитров.


Видяно 546 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.