50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак Варна прави чистка

0
Спартак Варна
Снимка: lap.bg

Промените в Спартак Варна са неизбежни, след като тимът изпадна във Втора лига.

Очакванията са в близките дни много от настоящите футболисти на Спартак да напуснат. Сред тези, които си тръгват, ще са почти всички чужденци. На някои от тях договорите им изтичат, а други ще бъдат отпратени.

След намека на Димитър Димитров-Херо, че си тръгва, вече се търси и нов наставник. Той ще бъде българин, като има няколко варианта. Сред кандидадите е бившият играч на Спартак Николай Костов, който изгледа домакинската среща с Хебър от официалната ложа на стадион „Спартак“.

Междувременно феновете на Спартак аплодираха играчите след победата над Септември, въпреки че тя не успя да запази елитния статут на варненци и те изпаднаха.

След двубоя „соколите“ отидоха да поздравят вярната си публика и се задържаха дълго при нея, а ултрасите им отвърнаха с бурни аплодисменти. Това дава индикации, че въпреки болезненото изпадане и това, че на истинските спартаклии им тежи, всички в спартаковската общност ще намерят сили заедно да продължат напред и да се върнат в елита през май 2024 година.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.