ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак Варна отпрати Тодор Стойков и Енгибаров

0
Спартак Варна
Снимка: ФК Спартак Варна

Изпълнителният директор на Спартак Варна Тодор Стойков и спортният такъв Енгибар Енгибаров вече не са част от отбора. Двамата се разделят по взаимно съгласие със „соколите“, които ще имат ново оперативно ръководство в следващите дни. Най-вероятно на поста на Стойков ще бъде назначен Кирил Кирилов, който е служител във фирмата на собственика на Спартак Павлин Николов.

С варненския тим се разделя и помощник-треньорът Михаил Цоков, който притежава УЕФА А лиценз. Той дойде през юни като част от екипа на наставника Валентин Илиев, който впоследствие напусна през август. Цоков обаче остана да помага и на следващия треньор Васил Петров, но сега ще трябва да си търси нова работа.

Два кръга преди края на есенния полусезон във Втора лига Спартак заема второ място с 32 точки, на 5 от лидера Септември, но и с един мач по-малко.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.