ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак Варна има играч за бъдещето

0
Спартак Варна
Снимка: Фейсбук, ФК Спартак Варна

Само с два изиграни мача за Спартак Иван Йорданов показа, че е халф, от който отборът е имал крещяща нужда. Както се казва, играч за бъдещето, играч около който може да се върти един по-силен и перспективен тим. Йорданов има всичко за един модерен полузащитник – страхотна техника, поглед върху играта, неуловим дрибъл и перфектен пас, а срещу Ботев Враца показа, че може да вкарва и голове.

Йорданов е даден под наем на „соколите“ само до лятото, но Лудогорец едва ли ще разчита на него и през следващото първенство, след като по време на всеки трансферен прозорец взема една дузина чужденци. Така че шефовете Спартак са длъжни да опитат да откупят Иван, а ако цената е доста висока, което е нормално за играч с такива качества, да го вземат отново под наем, но да цял сезон.

Иначе винаги е приятно, когато по нашите терени гледаме такива грамотни български млади играчи като Иван Йорданов. Неслучайно той още от Лудогорец стигна до националния отбор на България, а сега със сигурност е и в полезрението на Младен Кръстаич.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.