Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак Варна има играч за бъдещето

0
Ивайло Климентов
Снимка: ФК Спартак

В Спартак Варна разполагат с играч на бъдещето в лицето на Ивайло Климентов. От първия ден, в който дойде в клуба през миналото лято, полузащитникът не спира да показва, че е изключително полезен и в двете фази на играта.

Ивайло умее да отнема топката от съперника, да участва умело в пресата и да гради атаките, както го направи преди дни в Пловдив, когато постави началото на нападението, при което варненци стигнаха до точката. До този момент той е вкарал и най-красивия гол за „соколите“ в първенството, когато след страхотния му удар срещу Левски вратарят на гостите така и не разбра как топката влезе в мрежата.

Важно е да се отбележи също, че по една ли друга причина Климентов невинаги излиза титуляр, но това изобщо не влияе върху представянето му на терена, когато получи треньорското доверие. Той не е от играчите, които мъркат или изразяват недоволство на тренировки, когато не играят редовно. Ивайло просто си върши професионално работата, раздава се за каузата на Спартак и е отборен играч. Колкото повече такива футболисти имат „соколите“, толкова по-добре ще бъде за техния тим.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.