50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак Варна и Септември изпаднаха от елита

0
Спартак Варна
Снимка: lap.bg

Отборът на Спартак Варна изпадна от елита, въпреки че победи Септември с 1:0 у дома. Септември също ще играе във Втора лига от новия сезон. Резултатът от този мач обаче се обезмисли, след като Хебър спечели срещу Ботев с 3:2 във Враца. Така един кръг преди края Спартак е предпоследен с 25 точки, колкото има и Септември, но столичани са с по-лош баланс в преките срещи със „соколите“. 

Хебър е 14-ти с 29 пункта и си осигури най-малко бараж. В последния си двубой пазарджиклии приемат Берое, който днес завърши 1:1 с Пирин. Така пиринци, които в последния си двубой приемат Спартак, имат 31 точки и заемат 13-о място. С 31 пункта е и Берое.

Спартак можеше да поведе срещу Септември в 15-ата минута, когато Иван Йорданов елегантно копна топката над вратаря, но Мартин Николов изчисти от голлинията. В 35-ата минута стражът на домакините Кристиано Фигейредо изби плътен удар на Мартин Петков.

След почивката Евандро Коста от Спартак би с глава, но вратарят Димитър Шейтанов спаси.

В 83-тата минута след пас на Лерой Микелс Жоао Марио излезе сам срещу Шейтанов и го преодоля с техничен нисък шут – 1:0 за Спартак. Това бе второ попадение за Марио за варненци, което обаче най-вероятно ще се окаже и последното за него за отбора.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.