ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак Варна е изправен пред огромно предизвикателство

0
Херо
Снимка: Фейсбук, ФК Спартак Варна

Отборът на Спартак Варна е изправен пред огромно предизвикателство в събота –  да покаже пред столичната публика, че може да играе грамотен футбол, макар че още е отбор едва на два месеца. Футболистите на Димитър Димитров излизат срещу най-добрия у нас ЦСКА и няма какво да губят, а и никой не очаква чудо от тях.

Затова „соколите“ трябва да бъдат спокойни и психически разкрепостени, да се раздадат максимално и да демонстрират футбола, към който се стремят. Така както го направиха в много периоди срещу втория най-добър у нас в момента Лудогорец в първия кръг, когато създадоха и положения и малко не им достигна да вземат точка.

Ако Спартак успее да затрудни максимално подопечните на Саша Илич, които са в уникална серия от 10 победи и 2 равенства в последните си 12 срещи, и да им окаже сериозна съпротива, това ще повиши самочувствието му и увереността в силите преди последните решителни шест срещи от редовния сезон.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.