Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак трябва да задържи украинеца

0
Денис Баланюк
Снимка: lap.bg

Шефовете на Спартак трябва да направят всичко възможно да задържат Денис Баланюк след края на първенството. Това е един изключително кадърен и полезен нападател, и има всичко необходимо, за да се превърне дори в трансферна находка за клуба. Важно е да припомним, че Баланюк дойде през есента, когато първенството беше започнало и не бе подготвен.

Наложи се в движение той да наваксва изоставането си във физическо отношение и да връща игровата си практика. Когато обаче получи шанс за изява, вкара гол, с който „соколите“ трябваше да поведат на Локомотив Пловдив, но така и не стана ясно защо ВАР го отмени.

Оттам нататък всички попадения на Денис неизменно носят точки на спартаклии. Срещу Славия при 2:2 украинецът вкара два брилянтни гола, срещу Ботев в Пловдив изравни за крайното 1:1, а при успеха над Септември с 2:0 откри резултата. Разбира се, при попадението срещу столичани техният вратар сбърка, че не можа да изчисти топката, но все пак Баланюк не остана на едно място, а го пресира и притесни, с което го затрудни максимално.

Трябва също да се отбележи, че Денис не е твърд титуляр, нито през есента, нито напролет. Но това не му пречи да си върши работата по най-добрия начин, и когато му гласуват доверие, да го оправдава.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.