Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак понесе тежък удар

0
Жоао Марио
Снимка: ФК Спартак

Сезонът за нападателя на Спартак Варна Жоао Марио приключи. Националът на Гвинея-Бисау бе принудително сменен заради тежка контузия по време на първото полувреме на срещата с Ботев в Пловдив, като съмненията са, че е скъсал мускул. Ако диагнозата се потвърди в близките дни, това означава, че Марио вече е изиграл последния си двубой в това първенство. 29-годишният Жоао бе привлечен през зимата и до този момент има един вкаран гол – при домакинския успех над Ботев Враца с 2:1.

Разбра се още, че Румен Руменов и Родни Антуи ще са на линия за мача със Септември във Варна. Двамата не играха за Спартак срещу „канарчетата“, тъй като бяха болни, но още утре ще подновят пълноценни занимания със своите съотборници.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.