ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сонко Сундберг и вратар на Локо София заключиха вратата на Гамбия

0
Ноа Сонко Сундберг, Левски - Локомотив Пловдив
LAP.bg

Бранителят на Левски – Сонко Сундберг, както и резервният страж на Локомотив София, който наскоро застъпи като титуляр Бабукар Гайе, бяха в основната на победата на Гамбия с 1:0 над Мали.

Срещата беше квалификация за Купата на африканските нации и „скорпионите“ надделяха минимално, за да запазят шансове за класиране на финалите на турнира.

Гамбия заема трето място в групата с шест точки, колкото има и вторият Конго. Лидер е Мали с шест точки.

Единственото попадение в мача вкара колегата на Сундберг в отбрана – Омар Коли от Бешикташ, в 79-ата минута на срещата.

Сундберг и Гайе започнаха като титуляри и се представиха много стабилно. Двамата останаха на терена през цялата среща. До 62-ата минута в игра беше и бившият нападател на ЦСКА Али Соу. Таранът беше заменен от Ебрима Коли, който след това се превърна в асистент.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.