Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Соколите“ вземат играчи за елита

0
Спартак Варна
Снимка: Facebook

Спортно-техническият щаб на Спартак Варна вече показва, че започва да мисли за елита. Индикации за това дава привличането на поне четири от новите попълнения – вратаря Георги Георгиев, защитниците Христофор Хубчев и Ангел Грънчов и нападателя Ахмед Ахмедов.

Четиримата не само са играли елитен футбол, но и са били част от грандовете Левски и ЦСКА, а един от тях има мачове и за националния отбор на България. Ако се следва тази тенденция, със сигурност през този трансферен прозорец и следващия през зимата, „соколите“ ще вземат още подобни изпълнители, като крайната цел на такава селекция ще бъде Спартак да има ядро от основни играчи за групата на майсторите другото лято. Такива изпълнители, които са играли в елита и дават гаранции, че ще помогнат на спартаклии да се утвърдят в него.

Така няма да се повтори порочната практика от миналото лято, когато Спартак влезе неподготвен в efbet Лига, и от началото на тази година, когато се наложи да се вземат накуп 12 нови футболисти в опит да се спаси тима. Друг плюс ще е, че въпросните изпълнители, привлечени сега и между декември и февруари ще са се обиграли помежду си през този сезон, макар и във Втора лига.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.