Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Собственикът на Фенербахче иска да купи български клуб

0
Али Коч
Снимка: Twitter/Fenerbahce

Турският милиардер Али Коч – собственик на Фенербахче, проявява интерес към закупуване на още един клуб на Балканския полуостров.

Турските медии съобщават, че в обектива на на Коч е България на първо време. Разговорите все още са в начална фаза и магнатът проучва пазара.

Според медиите на югоизток Коч желае да изгради мрежа от клубове на Балканите.

Самият милиардер заяви наскоро, че ако има собствен клуб в чужбина, най-добрият вариант е това да бъде на Балканите, защото така могат да бъдат тествани футболистите за неговия Фенербахче – безспорно перлата в короната на империята му.

Преди две години Коч имаше интерес към северномакедонския Вардар, но тогава преговорите в Скопие се провалиха. Сега „Коч Холдинг“ се е насочила към България, но не се знае дали има конкретно избран клуб.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.