Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Собствениците на ЦСКА наляха сериозни пари в клуба

1
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Общо събрание на акционерите на ЦСКА се е провело на 16 юни. То е председателствано лично от легендата на клуба и българския футбол Христо Стоичков. Представители на мажоритарния акционер „Спорт инвестмънт“ са били Стоян Орманджиев и Николай Куманов. Присъствала е и Искра Григорова.

На форума се е взело решение за драстично увеличение на капитала на ЦСКА. До този момент той бе 25 235 400 лева (252 354 акции). „Спорт инвестмънт“ държеше 201 884 акции, а Христо Стоичков – 50 470 акции.

Чрез осъществена от „Спорт инвестмънт“ парична вноска в размер на 15 милиона лева, съответно капиталът на дружеството се увеличава от 25 235 400 лева на 40 235 400 лева (402 354 акции).

На Общото събрание е решено да се приеме и нов устав на ЦСКА, пишат колегите от Sportal.bg.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Един коментар
Коментирай
  1. Violin Tt
    Най-после една добра новина. Не може само едни и същи хора да вадят пари, след като има и други собственици. Очаквам Ицо да удари рамо за Армията.