ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Снимка на Иван Велчев отново е хит в ултра’ средите

0
Иван Велчев
Снимка: Facebook

Лидерът на Сектор Г Иван Велчев е сред най-популярните фенове на Балканите. Като тартор на агитката на ЦСКА той се слави с високо реноме в средите на ултрасите. 

Негова снимка обаче предизвика сериозен интерес сякаш от нищото. Става въпрос за популярен кадър от 2019-а, който дори е на корицата на профила му във Facebook, следван от над 17 хиляди души.

На фотоса Иван води феновете по време на организирано шествие в град Мьодлинг непосредствено преди гостуването на местния Адмира Вакер (3:1) в турнира Лига Европа. Пред него върви полицайка, а самият той е хванат в уникален момент как пуши цигара и гледа напред. Облечен е с черна фланелка на „Енимълс“ – основната фракция в Сектор Г. 

Така и не е ясна причината четири години по-късно снимката отново да придобие широка популярност в ултра’ страниците и групите. Вероятно тя се е превърнала в „тренд“, като някоя голяма страница я е качила и след редица харесвания и споделяния много други са започнали също да я публикуват.

Иван Велчев Кюстендилеца Сектор Г ултраси хулигани ЦСКА фенове

Снимка: Никола Кирилов

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.