ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Смяна на караула под рамката в Левски

0
Николай Михайлов
Снимка: LAP.bg

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, възнамерява да върне сред титулярите Николай Михайлов вместо младежкия национал Пламен Андреев. Това ще се случи за домакинството на Черно море след паузата в шампионата. Възловият мач с варненци е на 22 октомври (неделя) на „Георги Аспарухов“.

На Андреев му се събра доста в последните два двубоя. Първо той не покри добре близкия ъгъл при удара на нападателя на Лудогорец Руан Крус и „сините“ загубиха с 0:1 на „Герена“. В мача с ЦСКА 18-годишният вратар излезе неразчетено, което доведе до гола на Джонатан Линдсет.

От началото на сезона Андреев е пропуснал 1 шампионатен мач, като на вратата срещу Пирин беше Николай Михайлов. Той запази мрежата си „суха“, а Левски победи благоевградчани с 2:0. Все пак съперникът така и не създаде нещо по-опасно.

До момента Левски върви прилично и все още е сред претендентите за титлата, макар че взе една точка от двете дербита с Лудогорец и ЦСКА.

Пламен Андреев

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.