ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Смел Пирин излиза срещу Локо в София

0
Пирин
Снимка: lap.bg

Настроението в Пирин е приповдигнато след добрата серия от резултати и играчите на Христо Янев са амбицирани да продължат пътя си нагоре и в гостуването на Локомотив в София в навечерието на Великден. „Орлетата“ записаха 2 победи и 2 равенства и спечелиха 8 от 12 възможни точки в последните си четири мача, което им позволи да се откъснат от дъното.

Те още се намират на място, което дава право на участие в бараж, но вече са само на една точка от 13-ия Септември и на 2 от 12-ия Ботев Враца. По-важно е обаче, че във въпросните 4 мача 4 от точките са като гости, а 3 от тях бяха спечелени срещу шампиона Лудогорец в Разград. 

В тези 4 срещи пиринци допуснаха и само едно попадение, което означава, че се справят перфектно в дефанзивен план като отбор. Именно успешната им игра на чужд терен и в защитен аспект ще бъдат техните два солидни коза за позитивен резултат и на „Надежда“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.