Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

След титлата от Мелбърн: Джокович отмаря в Испания

0
БТА

Стана ясно къде почива световният №1 в тениса Новак Джокович. Сърбинът е в испанския курорт Марбея, след като спечели рекордната 10-а титла на Australian Open преди десетина дни. На финала на любимия си турнир той надви друг балканец – Стефанос Циципас, в последователни сетове и така завоюва 22-ата си титла от Големия шлем.

Джокера замина от Мелбърн в неизвестна посока заедно с жена си Йелена и децата си, но дестинацията вече е разгадана. Появиха се и снимки на звездата с фенки в Марбея.

Собственичка на пилатес център също публикува кадри, на които Ноле дава тенис уроци на малката ѝ дъщеря Мая и други малчугани, като изрази съжаление, че децата не са наясно с постиженията на сърбина.

„Какъв супер мил човек. Той бе страхотен с момичетата. Жалко, че Мая не знае кой е“, сподели бизнесдамата под снимките.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.