Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА наказва Хайнц с пейката за Славия и Лудогорец

0
Тобиас Хайнц
Снимка: БТА / BTA

Един от лидерите на ЦСКА през втората половина на миналия сезон и началото на този – Тобиас Хайнц, ще седне на пейката в предстоящия двубой със Славия от 1/8-финалите за Купата на България, а сценарият може да се повтори и в последния двубой на „червените“ за годината срещу шампиона Лудогорец в неделя.

„Тема Спорт“ пише, че причините за това решение са две, а първата от тях е изключително слабата форма на норвежкия футболист, който стартира сезона силно с 3 гола и 3 асистенции в първите 9 кръга, но след това изглежда загуби своя блясък.

Тобиас Хайнц

Вторият фактор е скандалът, който наскоро разтърси отбора. Норвежецът се оказа в центъра на вниманието и поради неговите пороци извън терена. Те станаха известни чрез социалните мрежи и агитацията на лидера на „червените“ фенове Иван Велчев, който спомена за проблеми с хазарта и алкохола за 25-годишния халф. Ако досега той получаваше почти безусловно доверието и подкрепата на треньора Нестор Ел Маестро, колкото и зле да играе, след като скандалът излезе наяве, това най-вероятно ще се промени. 

Възможните заместници на Хайнц в средата на терена за мача в „Овча купел“ във вторник са Матиас Фаетон, който може да се върне в по-задни позиции, както още Станислав Шопов и Емануел Шакич.

Норвежецът обаче не е единственият футболист в отбора с проблеми с дисциплината. Споменава се името и на Брадли де Нойер, който още от миналия сезон се слави със закъсненията си и нередовно следване на тренировъчния режим. До момента от клуба няма официална реакция по отношение на информацията за Хайнц, но се предполага, че една от санкциите, които ще му бъдат наложени е именно оставането му на пейката срещу Славия.

Брадли де Нойер

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.