ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

След обрат: Левски си осигури минимум бараж за Европа

0
Левски Рикардиньо
LAP

Отборът на Левски успя да си гарантира минимум бараж за Европа, след като победи Черно море с 2:1 като домакин в мач от 33-ия кръг на Първа лига.

Успехът дойде след обрат на стадион „Георги Аспарухов“. Черно море откри след гол на Матеуш Машадо в 12-ата минута, но само няколко минути по-късно Левски изравни чрез Рикардиньо.

Тъкмо Рикардиньо донесе пълния обрат на своя тим с гол през второто полувреме. Черно море пък може да съжалява за няколко пропиляни възможности пред противниковата врата.

Левски ще завърши поне четвърти в крайното класиране на Първа лига, а след като Лудогорец спечели Купата на България, тази позиция осигурява бараж срещу седмия за влизане в квалификациите на Лига на конференциите.

Левски обаче се цели към третото място, заемано от ЦСКА 1948. Двата тима в момента са с равен брой точки – по 61, но „червените“ са с мач по-малко, като в неделя посрещат Лудогорец.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.