Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

След куп пропуски Удинезе не успя да победи Верона

0
удинезе верона
Снимка: БТА

Отборите на Удинезе и Верона не се победиха в последен мач от 20-и кръг на италианската Серия „А“. Двубоят в Удине завърши 1:1, като домакините трябва много да съжаляват за изпуснатите дветочки, защото имаха далеч повече положения, но вратарят на Верона Лоренцо Монтипо направи много силен мач. Срещата на „Дачиа Арена“ стартира перфектно за гостите, които поведоха в резултата още в 4-ата минута след автогол на Родриго Бекао. В средата на първата част домакините изравниха чрез Лазар Самарджич в 21-ата минута.

До края на мача пред възпитаниците на Андреа Сотил имаше още много възможности за гол, но завършващият удар и липсата на концентрация предотвртаи повече попадения ввъв вратата на Верона. Удинезе заема 7-мо място във временното подреждане с 29 точки, а играчите на Марко Зафарони са на 18-о място в зоната на изпадащите с 13 точки, на 5 от Специя.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.