Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

След два късни гола: Ботев и Локо поделиха Пловдив (ВИДЕО)

0
Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив
LAP.bg

Отборите на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив не успяха да се победят след равенство 1:1 на „Футболен комплекс Ботев 1912“ в голямото дерби на Пловдив от 24-ия кръг на Първа лига.

Дербито започна нервно заради огромния залог в мача, а това лиши феновете по трибуните от голово зрелище. Нито Ботев, нито Локомотив не успяха да стигнат до гол през първата част, а по същия начин продължи и втората част.

Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив

Едва в края на мача двата тима успяха да се „отпушат“ и да стигнат до гол. В 81-ата минута Антоан Бароан успя да даде аванс на домакините, но само три минути по-късно автогол на Яспер Ван Хеертум направи резултата 1:1.

До края на мача и Ботев, и Локо имаха претенции за дузпи, които не бяха уважени от главния арбитър Валентин Железов. Така двата тима си поделиха Пловдив, а и точките в класирането.

Локомотив Пловдив записа трето поредно равенство и заема пета позиция в класирането с 40 точки, като остава на точка зад четвъртия Левски. Ботев пък е 10-и с 27 пункта.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.