ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Славия тества племенник на световна легенда

0
Иван Колев
Снимка: lap.bg

Племенник на легендата на Милан и нидерландския футбол Кларънс Зеедорф пристигна в Славия и ще изкара пробен период. 23-годишният Куентин Зеедорф играе като ляв бек, разкриха от щаба на „белите“. Роденият в Амстердам играч е гласен за заместник на Людовик Соарес, който се раздели със Славия през лятото.

Куентин е играл за последно за полския Заглембе Сосниовец, като за този тим е записал 57 мача и 5 гола.

Той не е единственият нов в Славия, тъй като треньорът Иван Колев ще тества и друг легионер по време на лагера в Банско, който започна вчера.

Припомняме, че чичото на Куентин – Кларънс Зеедорф, е първият футболист в света, който печели Шампионска лига с три различни отбора – през 1995 година с Аякс, три години по-късно с Реал Мадрид и през 2003 и 2007 година с Милан.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.