Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Славия няма право на грешна стъпка

0
Славия
Снимка: lap.bg

Отборът на Славия не може да си позволи грешна стъпка в утрешния мач със Септември. Победата за „белите“ влиза в графата „задължителни“, тъй като ще им помогне да останат в битката за първата шестица. Но дори и да не успеят да се класират в нея, евентуалните три точки ще позволят на подопечните на Златомир Загорчич да влязат с по-голям актив в плейофите във втората четворка, в които целта остава седмото място и участие в баража за Европа.

Обективно погледното Славия е по-добър във всяко едно отношение от съперника, и като индивидуалности, и като отборен потенциал, и като начин на игра. Славия е и по-напред и в развитието си на отбор, разполага и с по-опитен наставник в лицето на Заги, който със сигурност е способен да подготви удачната стратегия.

„Белите“ да забравят изпуснатото досега напролет и да се концентрират върху оставащите мачове. Защото са в състояние да играят печеливш футбол, такъв който могат и който ще им прилича с оглед безспорните качества на играчите им. Правят ли го постоянно, ще има реални предпоставки нещата да им се получават, както искат.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.