50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Славия не се даде на шампиона на Словения

0
Славия
Снимка: БТА

Отборът на Славия изигра поредна си контролна среща на турска земя, като остави добри впечатления с играта си, особено през второто полувреме.

Славия завърши 1:1 с шампиона на Словения Марибор в равностоен спаринг. Словенците откриха още в 5-ата минута чрез Жан Випотник, който се разписа с удар по земя след асистенция на бившата звезда на Аталанта Йосип Иличич. В 86-ата минута обаче Натан Гасама успя да се разпише и донесе равенството на българския тим.

Преди това, в 52-рата минута, „белите“ пропуснаха чисто положение. Ахмед Ахмедов отправи майсторски удар с глава след центриране на Людовик Соарес, но вратарят на Марибор изби. Секунди по-късно Соарес отправи нисък шут, но топката профуча в опасна близост край гредата.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.