ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Славия може да обърка сметките на Лудогорец

0
Славия
Снимка: БТА

След първата пролетна победа Славия ще излезе с настроение и самочувствие срещу Лудогорец в Разград, а и освен това „белите“ на Златомир Загорчич са един от малкото ни отбори, който не само редовно създава трудности на шампиона в неговия дом, но и си е тръгвал с точки от стадиона на „орлите“.

Очевидно е, че Славия се чувства комфортно на терена на тима на Анте Шимунджа, а отделно в неделя домакините ще мислят и за реванша в Европа с Андерлехт след дни, така че е напълно възможно техният треньор да прибегне до ротации в състава.

Славия пък няма какво да губи в тази среща и ще излезе с най-доброто, като със сигурност ще опита да обърка сметките на съперника.

Основният коз на славистите за позитивен резултат ще бъде както тактически правилната игра и ангажираността на всички в дефанзивен аспект, така и мощта им в атака, където въпреки липсата заради наказание на вездесъщия Галин Иванов, са жадните за изява и слава Кристиан Добрев, Тони Тасев и Ахмед Ахмедов.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.