ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Славия изгуби от сърби в Турция

0
Славия
Снимка: БТА

Пред погледа на Венцеслав Стефанов и Стойчо Младенов Славия изгуби с 1:2 от елитния сръбски Младост (Лучани) в първата си контрола на турска земя. Иванович откри за Младост в 25-ата минута, а Иван Минчев изравни в 39-ата от дузпа. В 68-ата минута Неманя Мичевич бе точен и донесе успеха на сърбите.

Неофициален дебют за „белите“ направи Велко Йеленкович, който излезе като титуляр. Новото попълнение на тима е син на бившия полузащитник на Литекс Небойша Йеленоквич.

В основния състав на Славия попаднаха също Светослав Вуцов, Христо Попадийн, Емил Виячки, Людовик Соарес, Кристиян Стоянов, Иван Минчев, Камело Нгуена, Емил Стоев, Галин Иванов и Ахмед Ахмедов.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.