ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Славия финализира голям трансфер

0
Венцеслав Стефанов
Снимка: lap.bg

Столичният Славия успя да продаде Кемело Нгуена в латвийския Рига. Сделката потвърди президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов, който заяви, че сега Нгуена ще има „възможност да изкарва добри пари“.

22-годишният халф дойде в Славия през 2021-ва от Троа и веднага се утвърди като титуляр в българския тим. Сега Славия е успял да го продаде на добра цена.

„Радвам се много за Нгуена, тъй като той е футболист с големи качества. Талантлив е и съм сигурен, че в новия си отбор ще покаже безспорния си потенциал“, каза Стефанов пред „Блиц“.

Неговият трансфер е пример и за останалите футболисти. Всеки, който се раздава максимално, и играе за отбора, бива забелязан и в чужбина и получава възможност да изкарва добри пари“, добави още Венци Стефанов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.