Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Славия официално представи малийски защитник

0
Сибири Кейта
Официална Facebook страница на ПФК Славия

Славия официално обяви привличането на защитника Сибири Кейта, който подписа договор за три сезона. 22-годишният бивш юношески национал на Мали, който изкара цялата лятна подготовка с „белите“, игра за последно в белгийски Юпен. Бранителят ще носи фланелката с номер 93 в състава.

В петък столичани ще играят приятелски мач със Секция Нес Циона на 28 юли, петък. Началният час на двубоя на стадион „Александър Шаламанов“ с израелския втородивизионен отбор е 11:00. В третия кръг от шампионата „белите“ трябваше да се изправят срещу Лудогорец, но срещата беше отложена заради участието на отбора от Разград в квалификационните кръгове на Шампионската лига.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.