ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Скаути от Азия ще наблюдават Назон срещу ЦСКА 1948

0
Дюкенс Назон
LAP.bg

Скаути от Азия ще седнат в ложите на „Българска армия“ в събота, когато ЦСКА посреща ЦСКА 1948. Мачът започва в 18:00 часа, а интересът на съгледвачите е насочен към голмайстора на домакините Дюкенс Назон.

Централният нападател от Хаити е пред трансфер след силния си сезон. Назон почти сигурно ще бъде продаден през лятото за сума над 2 милиона евро.

29-годишният играч има 17 гола до момента, след като пристигна в Борисовата градина през миналия юли. Единствено Ивайло Чочев от съботния съперник на ЦСКА има повече попадения от Назон в шампионата.

Назон имаше проблеми с коляното в последните седмици, което го извади от титулярния състав за двубоя с Лудогорец в Разград на 20 май. Мачът завърши 2:2.

Таранът бе на пейката и при победата с 1:0 над Локомотив Пловдив. В средата на втората част той влезе на мястото на Дауда Бамба.

Все още не е ясно дали Назон ще започне от първата минута срещу „червените“ от Бистрица.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.