ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Скандал разтърси Айнтрахт преди мача с Левски

0
Айнтрахт
Снимка: lap.bg

Скандал разтърси Айнтрахт преди реванша с Левски от плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите утре вечер във Франкфурт. Голямата звезда на германския тим Рандал Коло Муани самоволно отказа да тренира, съобщи „Радио Монте Карло“.

Нападателят иска да бъде продаден на Пари Сен Жермен, но от Айнтрахт вече са отхвърлили първата оферта на френския клуб. Играчът официално се обърна към Айнтрахт с молба да му бъде разрешено да потегли към гранда от френската столица.

Той потвърди, че Айнтрахт е получил рекордна оферта за него, най-вероятно за 80 милиона евро. Имаше информации, че германският клуб е отказал предложението, настоявайки за 100 милиона евро. По-късно се разбра, че от ПСЖ са отговорили с нова оферта за 65 милиона евро, но и с включен в нея футболист – Юго Екитике. Засега няма отговор от Айнтрахт на второто предложение.

Очакват се днес от Айнтрахт да дадат подробности, но почти сигурно Муани, който вкара гола за тима в София, пропуска реванша в четвъртък.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.