ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сираков убеждава богаташ да спаси Левски

0
Наско Сираков
Снимка: lap.bg

Собственикът на Левски Наско Сираков продължава с опитите си да измъкне клуба от финансовата криза. Той е провел разговор с много богат българин, като е опитал да го убеди неговата фирма да стане втори спонсор на отбора, пишат колегите от Блиц.

Наско разговаря и с потенциални инвеститори от Италия, но на този етап те са в зародиш и голмайстор номер едно в историята на „сините“ пази всички подробности в тайна. Развитие по темата обаче се очаква през следващия месец или най-късно през юни.

Припомняме, че вчера Левски разпространи доклада на независим одитор за финансовото състояние на клуба след приключване на 2022 година. От него става ясно, че задълженията на „сините“ са в размер на 31,596 милиона лева.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.