ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сираков разкри дали ще отиде на срещата с Мъри и Ивков

0
Наско Сираков, Иво Ивков
LAP.bg

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви, че няма да има възможност да присъства на срещата на 1 април, организирана от Националния клуб на привържениците (НКП).

НКП покани Сираков и всички останали ръководни фактори в клуба като изпълнителния директор Иво Ивков, старши треньора Станимир Стоилов, както и председателя на УС Даниел Боримиров и шефа на „Палмс Бет“ Мило Борисов.

Сираков обаче няма да може да присъства заради ангажиментите си покрай кампанията за увеличаването на капитала на Левски и организирането на Общото събрание на акционерите на 6 април. Той обеща на фен структурите на Левски, че ако желаят, ще проведат среща след Общото събрание.

Ето какво гласи изявлението на Сираков на официалния сайт на Левски:

„Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на „ПФК Левски“ и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 06.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на „синята“ общност на 01.04.2023 г. в София.

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април.

В допълнение всички структури на привържениците на „ПФК Левски“, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион „Георги Аспарухов“ в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите.“

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.