50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сираков: Още искаме извънреден конгрес, ще трябва кампания и наесен

0
Наско Сираков
LAP.bg

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков заяви, че няма никакви притеснения относно подаването на документи от „сините“ към лицензионната комисия на Българския футболен съюз. Той също така сподели, че се надява на много по-мащабна кампания с акции през есента.

Легендарният голмайстор продължава с кампанията по повод увеличаването на капитала на клуба. Днес, 30 март, Сираков бе на посещение в Пазарджик, където отново говори пред „бтв“.

“Нямам усещане, че кампанията, свързана с увеличаването на уставния капитал на клуба, добива достатъчно мащабност, защото времето ни притискаше много. Нямам възможност да посетя всички или по-голяма част от населените места в България. От това, което виждам, при всички положения ще ни се наложи есента да направим втора кампания. Убеден съм, че тя ще бъде много по-силна.“

„Нямам притеснения с подаването на документи към лицензионната комисия на БФС. Позицията ни относно искането ни за извънреден конгрес на централата не се е променила“, поясни Сираков.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.