ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сираков: Не, не, не – когато трябваше да играя, играх

0
Наско Сираков, Даниел Боримиров, Антон Краус
LAP.bg

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков не се включи в игра в „Мача на надеждата“, но бе на стадиона, за да уважи благотворителното събитие, организирано от Стилиян Петров.

„Разбира се, че казах „да“ на Стилиян. Каузата е такава. А и Стилиян е фантастично момче. Мисля, че никой няма право да му отказва“, каза Сираков пред медиите преди срещата.

„Добротата в България е на издирване. Колкото по-често има такива събития, толкова по-добре. Такива събития ни правят по-добри хора“, добави още той.

Попитан дали ще играе в мача, Сираков каза: „Не, не, не. В никакъв случай, аз когато трябваше да играя, играх, вече ми е късно. При всички положения за това съм тук, за да уважа момчетата“

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.