ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сираков и Боримиров смениха датата на пресконференцията си

0
Наско Сираков
Снимка: lap.bg

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров смениха датата на своята пресконференция, която ще се проведе в сряда, 13.11, а не както беше обявена първоначално за четвъртък.

Двамата, заедно с члена на Управителния съвет на „сините“ Борислав Георгиев, ще дадат отчет за дейността и резултатите на клуба през 2023-а година.

„За ръководството на ПФК Левски е приоритет да осигури ясна и конкретна информация за всичко свързано с постигнатото от нашия клуб, както и за визията за развитие на „ПФК Левски“ през 2024 година“, написаха от клуба.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.