ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Сините“ преследват страхотна цел

0
Медалист
Снимка: ПФК Левски

Страхотна цел преследва Левски в оставащите седем мача от редовния сезон. Възпитатниците на Станимир Стоилов ще гонят максимума в тях, за да влязат със солиден точков актив и увереност в силите в последните пет двубоя от плейофите. Разбира се, във футбола няма нищо сигурно, но при „сините“ напрежението падна след последните две победи и е нормално те да надигнат глава и да продължат да печелят, като и да подобряват играта си, за да излязат в Европа.

Във въпросните срещи Андриан Краев, Ивелин Попов, Уелтон и компания гостуват на Арда, Ботев и Локомотив Пловдив, приемат Локомотив София, Берое и Септември и имат мач с вечния враг на Националния стадион „Васил Левски“.

На пръв поглед четири яки срещи – в Кърджали, две в Пловдив и във Вечното дерби. Левски обаче няма закъде да отстъпва повече и трябва да показва привлекателно лице и стойностни продукции, след като прекъсна негативната си серия. „Сините“ са само на точка от четвъртия и седем от третия, които ще срещнат и в плейофите, и само от тях зависи какви ще са резултатите им и крайното класиране.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.